Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Mālpils pārdod lidlauku, lai svinētu jubileju

Mālpils pagasta padomei nekustamā īpašuma izsolē nav neizdevies pārdot lidlauku, kura sākuma cena bija 330 tūkstoši latu, aģentūrai BNS pastāstīja Mālpils pagasta padomes izpilddirektors Vladislavs Komarovs.

Viņš teica, ka uz izsoli nebija pieteicies neviens pretendents un pagaidām nav zināms, kā Mālpils pagasta padome rīkosies tālāk un ko iesāks ar lidlauku. Mālpils pagasta izpilddirektors skaidroja, ka par to būs jālemj Mālpils pagasta padomei un pagasta padome to varētu izlemt aptuveni mēneša laikā.

Iepriekš Komarovs aģentūrai BNS sacīja, ka lidlauka tehniskais stāvoklis ir apmierinošs un no tā īpaši pēdējā laikā ļoti bieži paceļas mazās lidmašīnas. Viņš klāstīja, ka Mālpils pagasta padome nolēmusi lidlauku pārdot, jo šogad pagastam ir 800 gadu jubileja un nepieciešami līdzekļi.

Mālpils pagasta padomes izpilddirektors informēja, ka lidlauka teritorijā ir angārs, kur kādreiz glabāti minerālmēsli, bet pašlaik pagasta padome angārā uzglabā šķeldu. Komarovs norādīja, ka angāru iespējams pārbūvēt lidlauka vajadzībām - par angāru mazajām lidmašīnām vai dispečerpunktu. Viņš lēsa, ka lidlauka skrejceļa garums ir aptuveni 400 metru un tas paredzēts mazajām lidmašīnām.

Mālpils pagasta padome bija izsludinājusi mutvārdu izsoli nekustamā īpašuma "Upeslīči" Mālpils pagastā pārdošanai. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala 8,7 hektāru platībā, lidlauka (aerodroma) būves un noliktavas ēkas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas