Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Mazajiem liedz būt godīgiem eiro ieviesējiem

Jaunu, izmaksas ģenerējošu prasību iedzīvināšanas termiņa sakritība ar eiro ieviešanas laiku daudziem nelielajiem tirgotājiem nedod iespējas būt godīgiem eiro ieviesējiem klientu acīs, ceturtdien vēsta laikraksts "Dienas Bizness" .

To atzīst ne tikai nelielie tirgotāji un pakalpojumu sniedzēji, bet arī Latvijas tirgotāju asociācija. Faktiski jaunās prasības palielinās uzņēmēju izmaksas, kuras nāksies iekļaut produktu un pakalpojumu cenās jau no janvāra, taču klienti to iztulkos kā negodīgu eiro ieviešanas praksi un ne tikai vērsīs savas negācijas par cenu celšanu pret konkrētu pārdevēju, bet par to varot sūdzēties arī patērētāju aizsardzības iestādēs un medijiem.

Jārēķinās, ka visas prasības, kas būs spēkā no 2014.gada 1 janvāra, nemaz vēl nav zināmas, jo nākamā gada valsts budžeta pakete nav pat nonākusi Saeimā. Pašreizējā notikumu gaita liecinot, ka valdošā koalīcija ar jaunu prasību ieviešanu janvāra sākumā radīs spriedzi starp nelielajiem tirgotājiem, pakalpojumu sniedzējiem un neapmierinātajiem klientiem.

Visu rakstu lasiet laikraksta "Dienas Bizness" 19.septembra numurā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas