Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nākamnedēļ gaidāms vēsāks un sausāks laiks

Līdz šīs nedēļas beigām Latvijā saglabāsies rekordaugsta gaisa temperatūra, nākamnedēļ tā pazemināsies, prognozē sinoptiķi.

Mārtiņdienā brīžiem līs, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidrietumiem. Gaisa temperatūra naktī saglabāsies virs +5 grādiem un dienā sasniegs +8..+13 grādus.

Lāčplēša dienā nedaudz pastiprināsies dienvidrietumu vējš, Kurzemē gaidāmas brāzmas līdz 14-19 metriem sekundē. Gaidāmas apmākušās debesis, vietām mazliet līs. Gan dienā, gan vakarā gaisa temperatūra būs +10..+13 grādi.

Sestdien termometra stabiņš pakāpsies vēl par vienu vai diviem grādiem augstāk, līdz ar to tiks pārspēti novembra otrās dekādes siltuma rekordi. Nav gaidāmi lieli nokrišņi.

Sākot ar svētdienu, Latvijā ieplūdīs sausāks gaiss un laiks kļūs saulaināks. Svētdiena vēl būs silta, nākamnedēļ gaisa temperatūra pazemināsies un vietām austrumu novados noslīdēs nedaudz zem nulles. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā gaidāma zemāka par +10 grādiem, vien Kurzemē tā dažkārt var sasniegt šo robežu. Nedēļas sākumā pūtīs lēns vējš, pēc tam nedaudz pastiprināsies dienvidu vējš.

Saskaņā ar pašreizējo "Global Forecast System" prognozi 18.novembrī mākoņi daļēji klās debesis, nav gaidāmi nokrišņi, pūtīs mērens dienvidu vējš. Gaisa temperatūra no rīta -1..+4 grādi, Kurzemē līdz +7 grādiem, maksimālā temperatūra dienā prognozēta no +4 grādiem Latgalē līdz +10 grādiem Kurzemē. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas