Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Nākamo politiskās partijas nomelnojošo avīzi Lapsa sola aprīļa beigās

Nākamā politiskās partijas nomelnojošā avīze nepilna miljona eksemplāru tirāžā iedzīvotāju pastkastītēs visā Latvijā nonāks jau aprīļa beigās, sola portāls Pietiek.com. Tiesa, pagaidām netiek atklāts, kurai partijai gaidāmā avīze tiks veltīta.

Iepriekš portāls apstiprinājis, ka saņemtas licences piecu izdevumu publicēšanai un izplatīšanai visā Latvijas teritorijā - Vienotība, PIETIEK!, Saskaņieši, PIETIEK!, Nacionāļi, PIETIEK!, Reformisti, PIETIEK! un Lembergisti, PIETIEK!.

Pietiek.com norāda, ka šobrīd notiek pēdējo publikāciju sagatavošana jaunajai avīzei, kura tāpat kā iepriekšējā - Vienotība, PIETIEK! - dos iespēju visiem Latvijas iedzīvotājiem iepazīties ar nepatīkamiem un neglaimojošiem faktiem par politiķiem. Pēc tam notiks laikraksta maketēšana, un ap 20. aprīli to būs iespējams nodot tipogrāfijai. Pēc tam avīzes izplatīšana visā Latvijā sāksies jau dažu nākamo dienu laikā.

Avīzes veidotāji arī norāda, ka noteikti gandarīti varēs justies visi tie cilvēki un uzņēmumi, kuri ziedoja līdzekļus avīzes Saskaņieši, PIETIEK! iznākšanai. 

Diena.lv jau rakstīja, ka marta sākumā daudzi iedzīvotāji savās pasta kastītēs visā Latvijā saņēmuši ne vien partijas Vienotība izplatīto priekšvēlēšanu aģitācijas avīzi, bet arī sadarbībā ar Lato Lapsas vadīto portālu Pietiek.com tapušo un vairākās pilsētās izplatīto partiju nomelnojošo izdevumu Vienotība, PIETIEK.

Izdevumā, kura tirāža norādīta 960 tūkstošos eksemplāru, publicēti materiāli, kas saistīti ar partiju un tās politiķiem. Publikācijās lasāms par to, kā Ēlertei ārštata padomnieces statusā esot izdevies tikt pie iespaidīgas 1000 latu algas no nodokļu maksātāju kabatas, par to, kā labklājības ministres Ilzes Viņķeles vīram izdevies tikt pie 1400 latu lielas pensijas, Dombrovska un Āboltiņas ģimeņu biznesa aizkulisēm, bijušā partijas biedra Edgara Jaunupa saistību ar Vladimiru Vaškeviču, kā arī citiem ar Vienotību saistītiem skandāliem.

Avīzes izdevējs ir 2007.gadā dibinātā SIA FOX Communications,kuras juridiskā adrese, saskaņā ar Lursoft datubāzi, norādīta Krustabaznīcas ielā 11, Rīgā. Kā vienīgā uzņēmuma amatpersona norādīts jurists, žurnālista Lato Lapsas brālis Endo Lapsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas