Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas nogalē iespējama tveice līdz +32 grādiem

Šīs nedēļas vidū un otrajā pusē karstums no Rietumeiropas sasniegs Skandināviju, nedēļas nogalē tas izpletīsies arī pār Baltijas valstīm, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Sagaidāms, ka svelmainākā diena Rietumeiropā būs ceturtdiena - tad Parīzē pirmo reizi vēsturē prognozēta gaisa temperatūras paaugstināšanās līdz +41 grādam, absolūtais karstuma rekords iespējams arī Briselē un visā Beļģijā, kā arī Nīderlandē.

Piektdien Eiropas rietumu daļā sāks ieplūst vēsāks gaiss no Atlantijas okeāna, savukārt Norvēģijā un Zviedrijā gaidāma karstuma pastiprināšanās līdz +35 grādiem.

Latvijā nedēļas vidū atsāksies gaisa temperatūras paaugstināšanās. Nedēļas nogalē, vējam lēni pūšot no ziemeļu puses, termometra stabiņš ēnā var pakāpties virs +30 grādiem.

Atbilstoši pašreizējai Global Forecast System prognozei šīs nedēļas karstākā diena būs svētdiena, kad visā valstī, izņemot piekrasti, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +29..+32 grādiem. Tveice iespējama arī nākamās nedēļas sākumā.

Šonedēļ gaidāms lielākoties sauss un saulains laiks, vairāk mākoņu saglabāsies nedēļas pirmajā pusē.

Saulainā laika un lēnā vēja ietekmē Baltijas jūrā pastiprināsies zilaļģu ziedēšana. Ūdens kļūs siltāks gan jūrā, gan upēs un ezeros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas