Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Neizkaisīt 250 000 eiro vējā

Ar zināmu skepsi un pat uzjautrināšanos ir uzņemta ziņa, ka Finanšu ministrija (FM) turpmākajos trijos gados (līdz 2022. gadam ieskaitot) no sava budžeta 251 500 eiro tērēs valsts pētījumu programmai Ēnu ekonomikas mazināšana valsts ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanai.

Top komentāri

solon
s
Totāli bezatbildīgie valsts pārvaldes liekēži turpina aktīvu rīcības imitāciju un ilgspējīgas eksistences (un pat - attīstības) vārdā, turpina kalt un īstenot plānus finansējumam. Reāli ņemot tā ir cīņa ar sekām nenovēršot ( un šādi pat pat padziļinot !) cēloņus! Par nodokļu maksātāju līdzekļu nelietderīgu šķērdēšanu šādus te programmu ieviesējus būtu cietumā jāliek!!!
250 000 eiro būs vējā
2
Ja drīkst, es par vienu tūkstoti uzrakstīšu pētījumu, kādēļ Latvijas ekonomika šajā gadsimtā atpaliek ne tikai no Igaunijas, ar ko 1990.gadā reizē startējām no PSRS izejas pozīcijām, bet pēdējos gados arī no Lietuvas. Pamatiemesls ir populisms, stulbs populisms (attīstības ekonomikai kontrindicētās progresīvās nodokļu likmes) un vēl stulbāks populisms (diferencēts neapliekamais), kā arī atsevišķu grupējumu (OIK saņēmēju, maksātnespējas administratoru, tiesu izpildītāju, prihvatizatoru u.c.) lielā ietekme uz politikas veidotājiem.
ta nu gan
t
Viens no stimuliem maksāt nodokļus varētu būt nodokļu maksātāja pārliecība, ka viņa nodokļi tiek izlietoti lietderīgi. Kārtējie izšļenderētie 250000 nu nekādi nevienu nodokļu maksātāju nestimulēs maksāt vairāk. Jā, varējāt nopublicēt arī tāmi, kā tad šos 250000 apgūsiet, un laimīgā darītāja vārdu un uzvārdu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas