Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par kontrabandu aiztur 5 amatpersonas

Valsts robežsardze sadarbībā ar Baltkrievijas robežapsargiem aizturējusi četras personas ar vieglajām automašīnām, kuras caur Silenes robežkontroles punktu nelikumīgi no Baltkrievijas ieveda kontrabandas preces. Viena no aizturētajām personām - Valsts policijas Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes amatpersona.

Kopumā pie aizturētajiem atrastas – 120 220 cigaretes, 360 bundžas iebiezinātā piena, 140 kg cukura, 11,76 kg majonēzes, 68 litri dīzeļdegvielas, 11 litri granātābolu sulas, 3 litri degvīna un medikamenti - „Mukosat" 25 ampulas pa 0,2 ml katra.

Kriminālprocesa ietvaros uz aizdomu pamata aizturēti arī trīs Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes Silenes robežkontroles punkta robežsargi un Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes vecākais muitas uzraugs.

Vienam no aizturētajiem - Silenes robežkontroles punkta inspektoram un Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes vecākajam muitas uzraugam, ar Daugavpils tiesas lēmumu piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas