Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pašreizējā koalīcija turpinās darbu, cerot atrisināt nesaskaņas

Kaut arī valdošās koalīcijas partneriem pēdējā laikā bija domstarpības dažādos jautājumos, pašreizējie valdības partneri turpinās darbu, cerot atrisināt nesaskaņas.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) pēc koalīcijas partneru sanāksmes sacīja, ka šodien izrunāts jautājums par koalīcijas darbu līdz šim. "Koalīcija turpina darbu un domāju, ka mēs te nemazgāsim veļu, bet turpinām darbu," pauda valdības vadītāja.

Arī nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA) politiķi apliecināja to, ka pašreizējie partneri turpina strādāt kopā un risinās arī jautājumus, kurās partiju pozīcijas atšķiras.

Kā ziņots, lielas nesaskaņas starp koalīcijas partneriem izraisījis valdības lēmums par 250 bēgļu uzņemšanu Latvijā. Nacionālā apvienība iebilst pret bēgļu uzņemšanu un pat apsver iespēju saistībā ar šo jautājumu vērsties Satversmes tiesā, kas izraisījis asu Vienotības reakciju, savukārt Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) šajā strīdā centās tieši neiesaistīties, norādot, ka problēma būtu jāatrisina Vienotībai.

Līdz šim gan nekādas plašākas diskusijas par NA rīcību nebija notikušas, jo Straujuma bija atvaļinājumā. Šodienas sanāksmē tika diskutēts par koalīcijas līguma ievērošanu, par migrāciju un par Grieķijas finanšu problēmām un citiem jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas