Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pie deputāta mājas jāsamazina ātrums

Interneta vietnē Facebook.com parādījušies attēli, kurā redzams, ka pie Nacionālās apvienības deputāta, bijušā tieslietu ministra Gaida Bērziņa mājas Ādažos uzstādīts ātruma ierobežojumus - 30 km/h.

Fotogrāfijas publicējis vietējais iedzīvotājs Dans Bērtulis, zem tām izvēršot ironisku komentāru: "Gribu izteikt pateicību NA Saeimas deputātam Gaidim Bērziņam par to, ka viņš spējis vienoties ar va/s Latvijas valsts ceļi un kvartālā pie savas mājas Ādažos, Draudzības ielā uzlicis ātruma ierobežojumu 30 km/h. Tā kā šī ir viena no divām Ādažu maģistrālajām ielām, tad visiem ādažniekiem ir fantastiska iespēja katru rītu un vakaru lēnām nobraukt gar deputāta māju un pazemībā noliekt galvu izredzēto priekšā."

Sarunā ar Dienu Bērziņš uzsver, ka nav vērsies nevienā ne valsts, ne pašvaldības institūcijā ar lūgumu izskatīt ceļa zīmes novietošanu. Viņš pats to ieraudzījis pirms pāris nedēļām. "Par to biju pat nedaudz izbrīnīts. Tomēr jautājums, kāpēc šāda ceļa zīme ir izvietota, noteikti jāprasa atbildīgajām institūcijām. Protams, tur ir dzīvojamās mājas, tur ir bērni, sestdienās un svētdienās ģimenes dodas pastaigās. Turklāt šajā krustojumā diezgan nopietni notiek dragreisi," teic Bērziņš.

Par konkrēto posmu ir atbildīga pašvaldība. Ādažu domē to apstiprina, tomēr pilnībā noliedz, ka Bērziņš jebkādā veidā būtu saistīts ar jauno ātruma ierobežojumu. Domes pārstāve Monika Griezne Dienai norāda, ka patlaban situācija vēl tiek skaidrota: "Šobrīd varam pateikt, ka pilnīgi noteikti nevar būt tā, ka viena deputāta ērtībām tiek uzstādīta zīme, tas būtu absurds."

Visu rakstu lasiet trešdienas, 16.decembra, avīzē Diena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas