Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piektdien īslaicīgi līs, pūtīs brāzmains vējš un uzspīdēs saule

Agrā piektdienas rītā Kurzemē un Rietumzemgalē ir lietus, tai skaitā lietusgāzes, kas virzās tālāk uz austrumiem, liecina meteoroloģiskā informācija. Piektdien Latvijas lielākajā daļā īslaicīgi līs, vietām gaidāmas intensīvas lietusgāzes, iespējams arī pērkons un krusa, prognozē sinoptiķi.

Līdz plkst.12 visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par iespējamu pērkona negaisu ar stiprām lietusgāzēm.

Pūš mērens dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmās līdz 15 metriem sekundē. Ceturtdien daudzviet Kurzemē, kā arī Cēsu pusē un Salacgrīvas ostā vēja ātrums brāzmās sasniedza 20-21 metru sekundē, Kurzemes rietumkrastā bija brāzmas līdz 23 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra +10..+13 grādi. Debesis pārsvarā apmākušās.

Rīgai no dienvidrietumiem tuvojas lietus, gaisa temperatūra +11..+12 grādi, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš ar ātrumu četri metri sekundē.

Līdz plkst.12 spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par iespējamu pērkona negaisu ar stiprām lietusgāzēm.

Starp mākoņiem uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra būs +10..+14 grādi.

Rietumu, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 13-18 metrus sekundē.

Rīgā gaidāms īslaicīgs lietus un saulaini brīži, vairāk nokrišņu būs no rīta. Dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 14 metrus sekundē, gaiss iesils līdz +13 vai +14 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklona dienvidu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī 751-755 dzīvsudraba staba milimetri jeb 1001-1007 hektopaskāli.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +11,8 grādiem Alūksnē līdz +14,7 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 22.oktobrī bija +25..+27 grādi daudzviet Vidusjūras reģionā, bet Kiprā +32 grādi. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -16 grādi Zviedrijas un Krievijas ziemeļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas