Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Piektdienas rītā daudzviet līst, snieg un veidojas apledojums

Piektdienas rītā daudzviet Latvijā ir nokrišņi, galvenokārt lietus un sniegs, vietām Vidzemē snieg stipri, liecina meteoroloģiskā informācija.

Alūksnes novērojumu stacijā sniega biezums pieaudzis no četriem centimetriem ceturtdienas vakarā līdz 14 centimetriem piektdienas rītā. Madonā, Skrīveros un Rožupē ir deviņi centimetri sniega, savukārt Dagdas un Piedrujas novērojumu stacijā - attiecīgi 10 un 11 centimetri.

Citās novērojumu stacijās Latgalē un Vidzemē, izņemot piekrasti, ir 1-8 centimetrus bieza sniega kārta. Novērojumu stacijās Kurzemē, Zemgalē un Vidzemes piekrastē sniega nav vai arī tā biezums nepārsniedz divus centimetrus.

Lielā valsts daļā debesis brīžiem skaidrojas, veicinot apledojuma veidošanos uz autoceļiem. Gaisa temperatūra -1..+3 grādi, dažviet piekrastē līdz +5 grādiem.

Pūš lēns līdz mēreni stiprs rietumu, ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās daudzviet sasniedz 11-16 metrus sekundē, dažviet piekrastē ir brāzmas līdz 19 metriem sekundē. Ceturtdienas vakarā Liepājas ostā reģistrētas vēja brāzmas līdz 24 metriem sekundē.

Rīgā palaikam līst un krīt slapjš sniegs, gaisa temperatūra +2 grādi un rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 15 metriem sekundē. Daugavgrīvā vēja ātrums brāzmās sasniedz 19 metrus sekundē un gaiss ir +4 grādus silts.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no 0,0 grādiem Alūksnē līdz +9,2 grādiem Liepājā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 23.novembrī bija +25 grādi Albānijā un Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -20 grādi Skandināvijā un -23 grādi Krievijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas