Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Pierīgā šajās pašvaldību vēlēšanās prognozē līdzīgu aktivitāti kā 2013.gadā

Balsotāju aktivitāte Olaines un Baldones novadā šogad varētu sasniegt 2013.gada rādītājus, aģentūrai LETA prognozēja vietējās vēlēšanu komisijās.

Olaines novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Rituma informēja, ka vēlēšanas novadā rit savu gaitu. "Aktivitāte ir līdzīga iepriekšējām vēlēšanām," pauda komisijas vadītāja, prognozējot, kā arī kopumā pie vēlēšanu urnām šodien dosies līdzīgs vēlētāju skaits.

Starpgadījumi novadā saistībā ar vēlēšanām nav fiksēti.

Rituma informēja, ka iedzīvotāji labprāt izmanto komisijas nodrošināto transportu nokļūšanai uz vēlēšanu iecirkni, jo citādi novada iedzīvotājiem no tālākiem ciemiem būtu grūtības nobalsot.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka 2013.gadā vēlēšanās Olaines novadā piedalījušies 47,09% no balsstiesīgajiem.

Arī Baldones novadā vēlēšanas norit mierīgi, situāciju iecirknī novada domē bija pārbaudījusi arī Valsts policija, aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ilva Šembele.

Viņa pieļāva, ka šogad vēlēšanās varētu piedalīties apmēram 2000 novada iedzīvotāji, līdzīgi kā pirms četriem gadiem. 2013.gadā aktivitāte Baldones novadā sasniedza 44,57% - par domes deputātiem lēma 1866 vēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas