Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pirmsjāņu laiks būs saulains un karsts

Šonedēļ Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, sāksies lielākais karstuma vilnis pēdējos divos gados, tas turpināsies nākamās nedēļas sākumā, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Otrdien, 15.jūnijā, debesis uz brīdi apmāksies un daudzviet uzlīs. Pārējās nedēļas dienās gaidāms saulains laiks. Nākamnedēļ palielināsies lietus un pērkona negaisa varbūtība.

No 16.jūnija laikapstākļus ilgstoši noteiks anticiklons, tādēļ mākoņu būs maz. Iesākumā gaidāms lēns mainīga virziena vējš, pēc tam dominēs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Karstākajos brīžos gaisa temperatūra, visticamāk, paaugstināsies līdz +28..+33 grādiem, sasniedzot augstāko temperatūru Latvijā pēdējos divos gados un pārspējot attiecīgo datumu tveices rekordus. Gaidāmas arī tropiski siltas naktis - gaisa temperatūra dažās naktīs vietām saglabāsies virs +20 grādiem.

Līdz ar karstumu samazināsies ozona daudzums stratosfērā - gaidāms intensīvāks ultravioletais starojums nekā parasti. Laikā no plkst.11 līdz 16 jāizvairās no ilgstošas atrašanās tiešos saules staros.

Jāņos karstums var mazināties, iespējams lietus un pērkona negaiss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas