Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Portālos vēlas pirkt Dziesmu un deju svētku biļetes, organizatori brīdina par viltojumiem

Portālā ss.lv parādījies liels skaits sludinājumu, kuros cilvēki vēlas nopirkt biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem.

Tikai vienā no sludinājumiem patlaban tiek piedāvāts pārdot biļetes. Pārdevējs sešas biļetes uz Noslēguma koncertu vēlas notirgot par 600 latiem.

Pārsvarā cilvēki vēlas apmeklēt svētku Noslēguma koncertu, uz kuru publiskajā tirdzniecībā pieejamās biļetes tika izpirktas divu stundu laikā. Tāpat cilvēki vēlas uzreiz iegādāties lielāku skaitu biļešu.

"Svētku rīkotājs Latvijas Nacionālais kultūras centrs aicina iedzīvotājus neiegādāties biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem ārpus oficiālā biļešu izplatītāja Biļešu paradīzes tirdzniecības vietām. Pastāv varbūtība, ka iegādāsieties viltotas biļetes, kuras neakceptē biļešu elektroniskie lasītāji biļešu norišu vietās, un svētku rīkotāji diemžēl nevarēs garantēt it kā nopirkto vietu pasākumā.

Svētku rīkotāji aicina informēt par visiem aizdomīgajiem negodīgajiem darījumiem ar svētku biļetēm pa e-pastu [email protected], akcentē Latvijas Nacionālās kultūras centra direktore Dace Melbārde.

Jāpiebilst, ka līdz plkst.20 ir nopirkti 86% no kopējā biļešu skaita, kas ir pieejamas publiskā tirdzniecībā, informēja Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Šobrīd joprojām ir pieejamas 800 biļetes uz Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu, vērienīgo vokāli simfoniskās mūzikas koncertu Arēnā Rīga, Garīgās mūzikas koncertu Doma baznīcā, vokālo ansambļu garīgās mūzikas koncertu Sv.Jāņa baznīcā, tautas mūzikas koncertu "Raksti" Ķīpsalā, kokļu mūzikas koncertu Ķīpsalā u.c. pasākumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas