Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Rīgā nolaidusies Čehijas militārā lidmašīna ar 24 Latvijas valstspiederīgajiem

Svētdien Rīgas lidostā nolaidusies Čehijas militārā lidmašīna, kas atvedusi 24 Latvijas valstspiederīgos, mikroblogošanas vietnē Twitter paziņojis aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Viņš izsaka pateicību visām iesaistītajām pusēm, kas palīdzēja noorganizēt šo repatriācijas lidojumu, - Aizsardzības ministrijai, Ārlietu ministrijai un Čehijas premjera birojam.

Jau ziņots, ka ar airBaltic tuvākajās dienās uz Rīgu plānoti lidojumi no Apvienotās Karalistes, Turcijas, Gruzijas, Nīderlandes un Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE).

Jau esošajiem reisiem, klāt nākuši jauni repatriācijas reisi. 

Šodien Rīgā plkst.19.40 ieradīsies lidmašīna no Tenerifes, Spānijā.

Tāpat jauni lidojumi izziņoti no Frankfurtes. Rīt, 23.martā, paredzēts "airBaltic" papildreiss plkst.16.15, kas Rīgā ieradīsies plkst.19.30, bet otrdien, 24.martā, reiss no Frankfurtes paredzēts plkst.16.15, kas ielidos Rīgā plkst.19.30. Papildreiss otrdien ieplānots arī lidojumam no Rīgas uz Frankfurti plkst.13.50, kas Frankfurtē ieradīsies plkst.15.15.

Arī 27.martā ieplānoti divi jauni lidojumi - viens uz Frankfurti un viens no Frankfurtes. Reiss uz Frankfurti no Rīgas aties plkst.13.50 un nolaidīsies Frankfurtē plkst.15.15, bet reiss no Frankfurtes izlidos plkst.16.15 un Rīgā ielidos plkst.19.30.

Savukārt no Londonas ieplānoti vēl divi papildreisi, kā arī divi papildreisi ieplānoti lidojumiem uz Londonu. 26.martā ieplānoti divi lidojumi - viens no Rīgas plkst.9, kas Londonā nolaidīsies plkst.9.55, bet otrs plkst.11.55, kas Rīgā ieradīsies plkst.16.40.

Tāpat lidojumi uz un no Londonas notiks arī 27.martā.

Jau ziņots, ka svētdien, plkst.17.40 paredzēts lidojums no AAE galvaspilsētas Abu Dabī uz Rīgu un reiss Latvijas galvaspilsētā nolaidīsies plkst.22.15.

Tāpat svētdien paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tika uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un Rīgā nolaidīsies plkst.16.40.

Pirmdien, 23.martā, plkst.10.05 paredzēts reiss Rīga-Stambula, kas Turcijas galvaspilsētā ieradīsies plkst.17.30. Bet reiss Stambula-Rīga izlidos plkst.15.50 un nolaidīsies plkst.17.30.

Tāpat pirmdien paredzēts reiss Gruzija-Rīga, kas pacelsies plkst.15.35 un nolaidīsies plkst.17.

Otrdien, 24.martā, paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tiks uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un nolaidīsies Rīgā - plkst.16.40.

Tāpat 24.martā būs lidojums Rīga-Amsterdama, kas pacelsies plkst.11 un nolaidīsies plkst.12.25, bet lidojums Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.25 un nolaidīsies plkst.17.40.

Trešdien, 25.martā, paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tiks uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un nolaidīsies Rīgā - plkst.16.40.

Tāpat 25.martā būs lidojums Rīga-Amsterdama, kas pacelsies plkst.11 un nolaidīsies plkst.12.25, bet lidojums Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.25 un nolaidīsies plkst.17.40.

Top komentāri

Vidis
V
Dārgi iznāk mūsu valstij izvirtuļu glābšana pa visu zemeslodi.
Kika
K
Kăpĕc Latvija nenodroşina šiem repatriantiem karantinu 14 dienas?
reptilis
r
Vot,paklausies TV un saproti ,kādi ņergas mums pie varas! Ne viņi var ielikt karantīnā kādu ...,ne viņi var pielāgot telpas karantīnai...,ne testu nav ...neko nevar! Ir pasludināts ārkārtas stāvoklis!...un ārkārtas stāvoklī varai ir jārīkojas pārdomāti un spēcīgi- var konfiscēt...var iepirkt bez konkursiem...var sodīt par karantīnas neievērošanu ...var pārbaudīt ...visu var ja grib - pat nošaut!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas