Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā un Viļņā sarūk degvielas cenas, Tallinā aug

Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā bija vērojams degvielas cenu kritums, bet Tallinā tās šonedēļ ir augušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95. markas benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā arī šonedēļ benzīna un dīzeļdegvielas cenas Circle K degvielas uzpildes stacijās piedzīvojušas identiskas svārstības - tās samazinājušās par 1,6% - līdz 1,239 eiro par litru atzīmei. Benzīna cena Rīgā kritusies sesto, bet dīzeļdegvielas - piekto nedēļu pēc kārtas.

Līdzīgas cenu tendences bija novērojamas Viļņā, kur, tāpat kā Rīgā, gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena otro nedēļu pēc kārtas ir vienā līmenī. Viļņā tās šajā nedēļā kritušās par 6,2% - līdz 1,094 eiro par litru.

Savukārt Tallinā pēc sešu nedēļu krituma 95.markas benzīna cena Circle K degvielas uzpildes stacijās pieaugusi par 2,8% un bija 1,299 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena, kura bija samazinājusies iepriekšējās astoņas nedēļas, šajā nedēļā kāpusi par 1,1% - līdz 1,349 eiro.

Autogāzes cena arī šajā nedēļā nav mainījusies ne Tallinā, ne Rīgā un bija attiecīgi 0,629 eiro un 0,605 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā kritusies par 3,8% - līdz 0,503 eiro par litru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas