Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Septembrī atkārtoti izsolīs ar Ķirsonu saistītā uzņēmuma Dizaina projekti nekustamo īpašumu

Septembra vidū, 19.septembrī, plānots atkārtoti izsolīt uzņēmējam Gunāram Ķirsonam pastarpināti piederošās maksātnespējīgās kompānijas "Dizaina projekti" nekustamo īpašumu, liecina paziņojums Latvijas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Otrajā izsolē ar augšupejošu soli kā lietu kopību piedāvās "Dizaina projektu" ražošanas kompleksu – zemes gabalu 66,5 tūkstošu kvadrātmetru platībā, kurā ietilpst vairāki zemes gabali Priežavotu alejā un Ķivutu ielā. Kompleksā ietilpst arī ražošanas korpuss, katlumāja, sūkņu stacija, ūdens rezervuārs, caurlaides ēka, noliktava, kokmateriālu krautuve, autostāvvieta, artēziskā aka, ūdensvads un kanalizācijas tīkli ar sadzīves notekūdeņu un lietus notekūdeņu attīrīšanas ietaisēm, ugunsdzēsības dīķis, siltumtrase, gāzes vads, elektrokabeļi un laukuma apgaismojums, ceļi un laukumi, zāliens, kā arī uzņēmuma kustamā manta.

Lietu kopības novērtējums ir 1,875 miljoni latu.

Izsoli rīko uzņēmuma administrators Ilmārs Krūms.

Uzņēmumu "Dizaina projekti" par maksātnespējīgu atzina Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 2010.gada 9.decembrī.

"Lursoft" informācija liecina, ka uzņēmums "Dizaina projekti" dibināts 2008.gadā. Tā apmaksātais pamatkapitāls ir 652,6 tūkstoši latu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ķirsonam piederošā firma "Lido".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas