Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Sestdien valsts lielākajā daļā snigs

Sestdienas naktī un priekšpusdienā Latvijas lielākajā daļā brīžiem snigs, vietām Kurzemē, Zemgalē un Jūrmalas pusē snigs stipri, prognozē sinoptiķi.

No jūras nākošie mākoņi vietām sagādās vēl 5-10 centimetrus svaiga sniega. Vējam lēni pūšot no ziemeļu puses, minimālā gaisa temperatūra gaidāma no -6 grādiem Ziemeļkurzemes piekrastē līdz -22 grādiem Krievijas pierobežā.

Sestdiena būs visai saulaina, pēcpusdienā vairs tikai vietām Kurzemē nedaudz snigs. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Maksimālā gaisa temperatūra no -5..-9 grādiem Kurzemē līdz -15..-18 grādiem valsts austrumu daļā.

Rīgā tuvākajā diennaktī brīžiem snigs, dienā spīdēs saule. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no ziemeļiem un austrumiem. Gaisa temperatūra -11..-13 grādi.

Valsts austrumu un centrālajā daļā spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par stipru salu - naktī uz sestdienu austrumu novados, bet naktī uz svētdienu arī valsts centrālajā daļā gaisa temperatūra noslīdēs zem -20 grādiem un auksts laiks saglabāsies arī dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas