Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Sniegs un apledojuma veidošanās pamatīgi apgrūtina braukšanu

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem, reģionālajiem un vietējiem autoceļiem lielākajā Latvijas daļā ir apgrūtināti, portālu Diena.lv informēja. Latvijas Valsts ceļi. Daudzviet snieg. Gaisa temperatūra no -6ºC līdz 0ºC.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi apgrūtināti visā ceļa posma garumā. Snieg, brauktuves sniegotas, Kurzemē vietām apledo. Autoceļus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā izņemot Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Daugavpils un Alūksnes apkaimes. Snieg, brauktuves sniegotas, Kurzemē vietām apledo. Autoceļus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Pārvietojoties pa lauku ceļiem, jābūt īpaši uzmanīgiem, jo to caurbraucamība līdz snigšanas beigām netiek garantēta.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā turpinās intensīvi snigt, dažviet putināt, kā rezultātā uz ceļiem var veidoties sniega sanesumi. Braucot ziemas apstākļos, aicinām autovadītājiem izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Atgādinām, ka ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Ņemot vērā meteorologu prognozēto intensīvo snigšanu, autovadītāji ceturtdien sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas, uzrādot transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību, informē Rīgas dome.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas