Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tallinā un Viļņā sarūk dīzeļdegvielas cena, Rīgā aug

Pagājušajā darba nedēļā Tallinā un Viļņā bija novērojams dīzeļdegvielas cenas kritums, taču Rīgā tā šonedēļ ir turpinājusi kāpt, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns, par spīti cenu kritumam, arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā.Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena šonedēļ bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā nu jau ceturto nedēļu pēc kārtas degvielas cenas paaugstinājušās par 0,8%, tādējādi gan 95.markas benzīns, gan dīzeļdegviela Circle K degvielas uzpildes stacijās šo piektdien maksāja 1,234 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ pieaugusi par 1,7% - līdz 1,088 eiro par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena samazinājusies pr 0,2% un bija 1,068 eiro par litru.

Tallinā Circle K degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena

sarukusi par 3,8% un šo piektdien bija 1,279 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena šonedēļ kritusies par 3,7% - līdz 1,299 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā un Rīgā arī šajā nedēļā nav piedzīvojusi svārstības, un arī šajā pietkdienā bija attiecīgi 0,629 eiro un 0,599 eiro par litru. Bet Viļņā tā samazinājusies par 5,3% - līdz 0,509 eiro par litru.

Top komentāri

lepojamies
l
Latvijā atšķirībā no dumjajiem leišiem un igauņiem pie varas ir NEpopulisti.
Imho
I
Ja jau mūsu premjers Kariņš ar nodokļiem mahinē, kapec lai DUS nepelnītu.
Kreics
K
Katru dienu tikai maļ un maļ tās pāris kapeiku atšķirības. Un pa visu eiropu. Tikai salīdzina un salīdzina, nosakot pat lētākās ikrīta dus top 10. Tas pat nav smieklīgi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas