Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

TIEŠRAIDE: Rīgā ierodas ASV Gaisa spēku kaujas brigāde Fēnikss

Portāls Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume un televīzijas kanālu RīgaTV 24 piedāvā trešdien, 1. martā, no plkst.8 tiešraidē vērot ASV Gaisa spēku kaujas brigādes Fēnikss ierašanos Rīgā.

Tiešraides skatītājiem būs iespēja vērot, kā operācijas Atlantic Resolve ietvaros Starptautiskajā lidostā Rīga ierodas ASV Gaisa spēku transportlidmašīna C5 Globemaster ar UH-60 Blackhawk helikopteriem un 10. Aviācijas brigādes vienības Fēnikss karavīriem.

10. Aviācijas brigādes 3. Vispārējā atbalsta aviācijas bataljona vienība Fēnikss ir pirmā aviācijas brigāde, kas ierodas Eiropā rotācijas kārtībā ar mērķi demonstrēt ASV un NATO valstu apņēmību aizsargāt drošību Eiropā. Ap 60 vienības pārstāvju Lielvārdes gaisa bāzē veiks aviācijas operācijas un piedalīsies starptautiskās mācībās operācijas Atlantic Resolve ietvaros.

ASV Gaisa spēku kaujas brigādes Fēnikss ierašanās tiešraide skatāma arī lietotnē LMT Straume un internetā un kanāla RīgaTV 24 speciālizlaidumā. 

Top komentāri

vecis
v
traks var palikt - ko par to teiks Gapoņenko un Ušakovs?Grigule ar Mamīķinu un Ždanoku Briselē dauzīs pa tribīni ar kurpēm?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
LATVIJU OKUPĒJA VIENĪGI FAŠISTISKĀ KRIEVIJA ! NATO ŠEIT IR PĒC LATVIEŠU LŪGUMA ! LAI NERASTOS VESELĪBAS PROBLĒMAS, KRIEVIŅIEM LABĀK NORĪT SAVU FAŠISTU MĒLI !
Izcili
I
Latvijas drošību viennozīmīgi uzlabo tas, ka Nato pārsviež tuvāk Krievijas robežai savu bruņu tehniku un savukārt Krievija ar saviem sabiedrotajiem Latvijas pierobežā un Baltkrievijā turēs kaujas gatavībā kādu no armijām, kas visdrīzāk savu dislokāciju tālākā nākotnē vairs nemainīs. Visa šī izcilība ir vērtējama kopsakarā ar Ukrainas totālās mobilizācijas uzsākšanu! Nenoliedzami, pretēju spēku armijas vienību atrašanās pēc iespējas tuvāk viena otrai NEIZSAKĀMI UZLABO DROŠĪBU JEBKURĀ REĢIONĀ!!! To vienreiz izcilības centra troļļiem ir jāpasaka skaidri un gaiši un nevis kaut kā aplinkus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas