Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Trūcīgie bērni Ludzā atkal saņem siltas pusdienas

Sākot no 9.marta, Ludzas mazturīgo ģimeņu bērni Ģimenes atbalsta centra telpās atkal var saņemt siltas pusdienas. Šādu iespēju viņiem sagādājuši brīvprātīgie ziedotāji, tai skaitā sabiedriskā organizācija Dream Team, kas atsaukusies Latvijas Sarkanā krusta (LSK) Ludzas komitejas aicinājumam ziedot līdzekļus trūcīgo bērnu ēdināšanai.

Dienai pastāstīja LSK Ludzas komitejas priekšsēdētāja Sholastika Maksimenkova, šobrīd līdzekļu pietiek tikai 15 bērnu ēdināšanai, kas ir pārāk maz, jo trūcīgo ģimeņu pilsētā ir daudz vairāk. Tāpēc arvien tiek gaidīti iedzīvotāju un organizāciju ziedojumi, kurus var ieskaitīt LSK Ludzas komitejas kontā LV52BATR0051J01942700 ar norādi akcijai “Palīdzēsim izdzīvot!”.

Pirms septiņiem gadiem ar Eiropas Savienības Phare Access programmas finansējumu Ludzā tika izveidots Ģimenes atbalsta centrs trūcīgajām un problēmu ģimenēm, taču, kā norādīja S.Maksimenkova, tas ilgāku laiku bija slēgts, jo projekta ietvaros piešķirtā nauda beidzās, savukārt, pašvaldība neatrada naudu centra uzturēšanai. Janvārī un februārī trūcīgas ģimenes statusu ieguva 199 ģimenes, bet kopumā Ludzā trūcīgas ģimenes statuss ir 242 ģimenēm.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

Ziedojumu konts:

LV52BATR0051J01942700

Akcijai “Palīdzēsim izdzīvot!”

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas