Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ugunsgrēkā Jelgavas novadā gājuši bojā trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 16 ugunsgrēki, kuros gājuši bojā trīs un cietuši vēl divi cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trīs cilvēki gājuši bojā ugunsgrēkā Jelgavas novadā, kur dega pusotra stāva dzīvojamajā māja, aģentūrai LETA pavēstīja VUGD pārstāve Agrita Vītola. Ap plkst.22 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Jelgavas novadu, kur ar atklātu liesmu degusi ķieģeļu dzīvojamā māja 100 kvadrātmetru platībā.

Dodoties iekšā ēkā, glābēji atraduši divus bojā gājušos un vēlāk, veicot ugunsnelaimes likvidēšanas darbus, atrasts vēl viens mirušais.

Pirms glābēju ierašanās no ēkas evakuējies viens cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta aprūpē. Ap plkst.2 naktī ugunsgrēks tika likvidēts.

Vēlu vakarā izsaukums tika saņemts arī uz Pļavnieku mikrorajonu Rīgā, kur deviņu stāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī bija aizdedzies matracis divu kvadrātmetru platībā. 

No piedūmotā dzīvokļa izglābts viens cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem. No blakus dzīvokļiem iedzīvotāju evakuēti netika.

Kopumā šī gada pirmajā mēnesī ugunsgrēkos Latvijā jau ir gājuši bojā 16, bet cietuši - 20 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki 20 reizes devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos, bet pieci izsaukumi novērtēti kā maldinājumi.

Ziņa papildināta ar jaunāko informāciju.

 

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Viņiem nebija dūmu detektoru!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas