Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Ugunsgrēkā Talsu novadā cietis cilvēks

Otrdien ugunsgrēkā Talsu novadā cieta cilvēks, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst. 14.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Talsu novada Valdgales pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg pusotra stāva dzīvojamā māja 160m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās, ar kaimiņa palīdzību no mājas tika evakuēts viens cilvēks, kurš bija cietis, un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 19.04.

Savukārt  plkst.23.12 VUGD saņēma izsaukumu uz Robežu ielu Skrīveros, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā māja 80 kvadrātmetru platībā un tai ir iebrucis jumts. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 2.55.

Sākoties aukstākam laikam, ugunsdzēsēji glābēji ik dienu dodas uz vairākiem izsaukumiem saistībā ar ēku dūmvados degošiem sodrējiem. Lai izvairītos no iespējamās ugunsnelaimes, VUGD aicina iedzīvotājus rūpīgi pārbaudīt vai krāšņu un pavardu dūmvadi un dūmkanāli ir iztīrīti, kā arī, ja nepieciešams, nodrošināt to iztīrīšanu no sodrējiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji saņēma septiņus izsaukumus, kur bija nepieciešams atbrīvot ceļa braucamo daļu no nolūzušiem kokiem.

Pagājušajā diennaktī VUGD 43 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 21 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas