Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uz veciem lauriem gulēt neļaus

Ministrijās izveidotās augsta līmeņa darba grupas pašlaik izstrādā detalizētu plānu par reformām resorā – ne vien par nodarbināto skaita samazināšanu 6% apmērā triju gadu laikā, ilgstošo vakanču ierobežošanu līdz 5% no amatu skaita iestādēs, bet arī pārskatot funkcijas un līdzšinējās darbības efektivitāti. Dienas aptauja visās ministrijās liecina – kopumā tās reformu atbalsta, taču vienlaikus tiek uzsvērts jau padarītais krīzes un pēckrīzes laikā, būtiski samazinot darbinieku un algu apmēru, apvienojot iestādes un funkcijas. Valsts kancelejas (VK) direktors Jānis Citskovskis gan norāda, ka par reformām valsts pārvaldē jādomā nepārtraukti.

Top komentāri

Feliks
F
Kapec so reformistu neuztrauc tas, ka lidz sodienai nav atcelts (ar si likuma speka stasanos dienu) alkatigo, zagligo komunistu Sandras Kalnietes un Mara Riekstina izlobetais amoralais likums Par diplomatu izdienas pensijam, ka nav atcelts likums Par prezidentu privlegijam un vinu nepelnitajam pensijam??? Viss tas, kas notiek ar so kartejo un bezjedzigo reformu ir tikai imitacija, lai valsts parvalde dienas zagli varetu sev palielinat ta jau lielas algas un komunistu laiku privilegijas.
Neņem par stipru! Ierēdnis
N
Pļāpāt Tu drīksti, bet ar darbiem uzmanīgi. Citādi tevi "saīsinās"
Kaspars
K
Šis vīrelis izklausītos nopietni, ja pirms viņa nebūtu bijis vēl daudzi tādi paši muldētāji. Dažus gadus pamuld, nekā nepaveic, aiziet no darba. Valsts pārvaldes efektivitāti var uzlabot, likvidējot Valsts kanceleju un Pārresoru koordināciju centru, ka dublē funkcijas. Pilnīgi bezjēdzīgi veidojumi, kurus turklāt neviens neņem vērā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas