Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vecmīlgrāvī apšaudīts 29.maršruta autobuss

Svētdienas vakarpusē Rīgā, Vecmīlgrāvī, šauts pa 29.maršruta autobusu, LNT raidījumam 900 sekundes apstiprināja SIA Rīgas satiksme pārstāvis Viktors Zaķis.

Svētdienas vakarā Rīgā, Vecmīlgrāvī, ap plkst. 19 apšaudīts 29. maršruta autobuss, kurā bijuši arī pasažieri, taču neviens nav cietis, informēja Zaķis.

"Visticamāk, autobuss apšaudīts ar pneimatisko ieroci, jo spēks nav bijis liels, izdauzīti ir pieci stikli," papildināja Zaķis un uzsver, ka tālāko izmeklēšanu būs jāveic policijai un jāapstiprina, ka uz autobusu tiešām tika šauts.

Tikmēr incidenta aculiecinieki stāstījuši, ka netālu no autobusa redzējuši aizskrienam divus jauniešus ar pneimatiskajiem ieročiem, taču šī informācija vēl tiks pārbaudīta. Uzņēmumam nodarītie zaudējumi vēl nav precīzi aprēķināti.

Rīgas satiksme pārstāvis uzskata, ka apšaudīšana, visticamāk, nav saistīta ar biļešu cenu paaugstināšanu sabiedriskajā transportā, piebilstot, ka "tas ir huligānisma rīcības akts un punkts".

29. maršruta autobuss kursē maršrutā starp Vecmīlgrāvi un Mežciemu.

Kā ziņots, no svētdienas, 1.februāra, Rīgā ieviestas jaunas cenas par braukšanu sabiedriskajā transportā - vairumam pasažieru cena par braucienu pieaugs no līdzšinējiem 60 centiem līdz 1,15 eiro par braucienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas