Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Vējonis iestāda pirmo Latvijas valsts simtgades ozolu

Valsts prezidents Raimonds Vējonis ceturtdien Nīcā iestādīja pirmo ozolu, akcijas Apskauj Latviju ietvaros atklājot Latvijas valsts simtgades svinības, informē Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

“Ozols Latvijā izsenis ir bijis vīrišķības un spēka simbols. Tādēļ arī mēs šodien stādām ozolus mūsu Latvijai, esam gatavi sargāt mūsu zemi un strādāt tās labā. Tā ir mūsu dāvana Latvijai simtgadē,” uzsver Vējonis.

“Īpaši svarīgi šajā akcijā iesaistīt jauno paaudzi. Mūsu bērni un bērnu bērni būs tie, kuri redzēs šos ozolus izaugam. Rūpēsimies par tiem, tāpat kā mēs strādājam savu tuvāko cilvēku un savas tēvzemes labā! Tikai mēs kopā varam stāvēt Latvijas sardzē,” svinīgajā pasākumā teica Valsts prezidents.

Akcijas Apskauj Latviju gaitā valsts simtgades ozoli tiks stādīti 45 Latvijas pierobežas pašvaldību teritorijā. Valsts prezidents ozolus stādīs arī Liepājā, Rēzeknes novada Bekšos, kā arī Daugavpilī.

Top komentāri

BB
B
Beidzot prezidentam kāds praktisks pielietojums.
vai patiesi?
v
Izskatās, ka pirmā ozola iestādīšana it tādas kā pirmās naksts tiesības, kas piešķirtas valsts augstākajai amatpersonai.
Gustite
G
Nu , ko, vai visiem no laimes apdirsties? Labak sis lubraks butu iemacijies normali runat latvieus valoda. Iskatas ka si kretina del netiek slegtas un likvidetas latvijas valsti divvalodibas skolas, lai uz esosa zema izglitibas fona sis murmulis izskatitos kaut cik pienemams.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas