Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

VIDEO: 61 gadu vecs kungs 2,28 promiļu reibumā mūk no policijas

9. marta vakarā saņemts izsaukums uz Ziepniekkalnu, kur kāds iedzīvotājs ziņoja par iereibušu autovadītāju, kurš meties bēgt no likumsargiem, vēsta Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Iedzīvotājs stāstīja, ka Volkswagen markas automašīnu manījis braucam pa Valdeķu ielu.

Apsekojot iedzīvotāja norādīto apkaimi, policisti pie kāda lielveikala pamanīja meklēto transportlīdzekli braucam pa autostāvvietu, bet brīdi vēlāk automašīna apstājās, lai uzņemtu pasažieri. Policijas auto apstājās aiz Volkswagen markas automašīnas, tika ieslēgtas bākugunis, un viens no kārtības sargiem devās pie vadītāja, taču viņš, policistu nesagaidījis, brauca prom.

Sākās pakaļdzīšanās, kuras laikā pa skaļruni vairākkārt tika dots rīkojums apstāties, taču bēgošais autovadītājs ignorēja policistu rīkojumus. Drīz vien tika piesaistīta vēl viena ekipāža un pēc vairāku minūšu līkumošanas pa Ziepniekkalna daudzdzīvokļu namu pagalmiem, policistiem izdevās ielenkt bēgošo vadītāju no abās pusēm.

Kad bēgošajam autovadītājam vairs nebija, kur sprukt, viņš mēģināja nobraukt no ceļa, taču izraisīja nelielu sadursmi ar ceļu nobloķējušo policijas auto un uzreiz pēc sadursmes apstājās.

Vēlāk izrādījās, ka autovadītājs ir 61 gadu vecs kungs, kurš vispirms stāstīja, ka vecuma dēļ neesot dzirdējis policijas rīkojumus apstāties, bet pēc tam atklājās patiesais bēgšanas iemesls - vīrietis pie stūres bija sēdies 2,28 promiļu reibumā. Darbu notikuma vietā pārņēma Valsts policija.

Top komentāri

A.Balts
A
Valsts iestāžu darbiniekiem,šajā gadījumā ceļu policistiem bija jāaiztur mūkošo psrs migrantu, jāievieto "būrī" un uz viņa rēķina jāalgo tulks, jeb savs tulks bija jāsazvana pašam vainīgajam mucējam, jeb tā ceļabiedrenei! Latvija NAV divkopienu valsts un nekāda pienākuma valsts iestāžu darbiniekiem nebija un nav jārunā valsts valodas vietā kādā svešvalodā, īpaši psrs vardarbīgās okupācijas laikā uzspiestajā mums svešajā kirilicā!
Vilis Vējš
V
Nu ta gan brīnums, ka 61. gadu vecumā nevarētu arī mukt! Droši vien ņiprāks par vienu, otru dauni, te komentāros un dzīvē.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas