Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Viļņā un Tallinā degvielas cenas nedaudz aug, Rīgā turpinās cenu kritums

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas nedaudz pieauga, taču Rīgā turpinājās degvielas cenu kritums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95. markas benzīns šonedēļ bija nopērkams Tallinā, tai seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā turpinājās degvielas cenu kritums - 95. markas benzīna cena Circle K degvielas uzpildes stacijās samazinājās par 1,5% - līdz 1,289 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,6% un bija 1,209 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95. markas benzīna cena šajā nedēļā pieaugusi par 0,4% - līdz 1,225 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpusies par 0,1% - līdz 1,125 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā Circle K degvielas uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,389 eiro, kas ir par 0,7% vairāk nekā iepriekšējā piektdienā, kamēr dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,5% - līdz 1,359 eiro.

Autogāzes cena gan Rīgā saruka par 1,8% un bija 0,545 eiro, bet Viļņā - par 2,2% un bija 0,54 eiro litrā. Tallinā autogāzes cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 0,629 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas