Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Visi, kam mīļi dzīvnieki - SOS

Dzīvnieku aizsardzības biedrība _Ar sirdi delnā _atrodas Ugāles lauku teritorijā. Tās saimniece ir Andra Tomase. Pašlaik te patvērumu raduši 55 dzīvnieki - suņi, kaķi, arī akls briedēns. Šajās dienās veidojas dramatiska situācija, jo karstajā laikā aka pie mājas faktiski izžuvusi. Steidzami nepieciešams iedzīt spici, lai dzīvniekiem nodrošinātu ūdeni.

Aplēsts, ka šis darbs izmaksā ap 900 eiro. Galējā bezizejā Andra gatava pārdot mašīnu, taču tas ir viņas vienīgais un absolūti nepieciešamais transporta līdzeklis, jo saimniecība atrodas meža vidū. Andra ar mašīnu ved dzīvniekiem barību un nepieciešamības gadījumā nogādā slimos pie veterinārārsta.Tā kā biedrību _Ar sirdi delnā _ar nelielu ziedotāju atbalstu uztur tikai Andra Tomase, būtu labi mums visiem sadoties rokās, lai palīdzētu Andrai un viņas aprūpējamajiem. Varbūt kaut kur Latvijā ir arī krietni vīri - sava amata meistari, kas šo darbu var paveikt?Palīdzēsim! Sirsnīgo, godīgo, dzīvniekus bezgalīgi mīlošo un pašaizliedzīgo Andru pazīstu jau gadiem. Viņa neprot lūgt, bet mūsu spēkos ir Andrai palīdzēt. Andras Tomases tālrunis - 29356454.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas