Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Voins divu bijušo Ludzas policistu pašnāvības nesaista ar atvaļināšanu no dienesta

Intervijā "Latvijas radio" viņš pirmdienas rītā norādīja, ka ir grūti teikt, vai notikušais saistāms ar pašreizējiem ekonomiskajiem apstākļiem, jo pagaidām nav konkrētas informācijas par traģēdijām. Zināms vien, ka viens no viņiem pirmsnāves vēstulē rakstījis par personīgiem iemesliem.
Divu bijušo policistu pašnāvības, kas svētdien ar dažu stundu starpību notika Ludzā, visticamāk, nav saistāmas ar vīriešu atvaļināšanos no dienesta, norāda Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins.

Taču Voins uzsvēra, ka pašnāvības "noteikti nav saistītas ar viņu iepriekšējo profesiju", jo viens no viņiem no dienesta atvaļinājies 2002. gadā, bet otrs darbu policijā pametis 2008. gada pavasarī. "Tāpēc nav pamata to saistīt ar profesionālo darbību," norādīja Valsts policijas priekšnieks un uzsvēra, ka pašnāvības diez vai ir savstarpēji saistītas un tā drīzāk ir apstākļu sakritība.

Svētdien Ludzā ar dažu stundu starpību nošāvušies divi atvaļināti policisti un iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzdevusi Valsts policijas priekšniekam Valdim Voinam veikt pārbaudi par traģēdiju apstākļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas