Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aizdomās par izvarošanu Okinavas salā Japānā aizturēts ASV karaflotes jūrnieks

Japānas policija pirmdien paziņoja, ka ir aizturējusi 24 gadus vecu ASV karaflotes jūrnieku aizdomās par sievietes izvarošanu Okinavas salā, kur ir dislocēti ASV bruņotie spēki.

Okinavas prefektūras policijas pārstāvis aizturēto identificēja kā Džastinu Kastellanosu. Viņš tika aizturēts svētdien pēc tam, kad tajā pašā dienā esot izvarojis kādu sievieti viesnīcā Okinavas administratīvajā centrā Nahā.

ASV karaflotes pārstāvis nav komentējis notikušo.

Japānas mediji vēstīja, ka jūrnieks esot pamanījis sievieti aizmigušu viesnīcas gaitenī un aiznesis viņu uz savu numuru. Viņi neesot bijuši pazīstami.

Japānā ir dislocēti 47 tūkstoši ASV karavīru, un no tiem apmēram puse - Okinavā.

1995.gadā ASV karavīri Okinavā grupveidā izvaroja 12 gadus vecu meiteni. Šis noziegums izraisīja masu protestus, kuru dēļ ASV bija spiestas samazināt savu militāro klātbūtni Okinavā un solīt uzlabot karavīru disciplīnu.

ASV militārā personāla pastrādātie noziegumi rada pastāvīgu saspīlējumu abu valstu attiecībās, un pastiprina Okinavas iedzīvotāju pretestību salā esošajām militārajām bāzēm.

Top komentāri

Koments
K
Japāņem to izvarotāju notiesāt neizdosies, tādi tiem jeņķiem likumi!
liepājnieks
l
AP 1950 GADIEM LIEPĀJĀ ,ZAĻAJĀ BIRZĒ KANĀLA VIDŪ ATRADĀS KRIEVIJAS ZENĪTBATAREJA UN > ZALDĀTIŅI ĻOTI BIEŽI SAVA ČUREKĻA SLĀPES REMDĒJA VAROJOT MEITENES,SIEVIETES UN PAT BĒRNUS KĀ ARĪ GOVIS KURAS GANĪJĀS KANĀLMALĀ ! ES PATS ATCEROS VIENU REIZI KAD PUIKAS AIZSKRĒJA PIE MĀTĒM PATEIKT KA KRIEVU ZALDĀTI VARO GOVIS...VARAM IEDOMĀTIES TRAKU FŪRĪJU BARU AR MĒSLU DAKŠĀM.....DAŽIEM ZALDĀTIEM ŠĪS DAKŠAS TIKA IESTĀDĪTAS PAKAĻĀ ! LIEPĀJAS KOMENDANTŪRĀ JAU APSOLĪJA KA VAINĪGOS STINGRI SODĪŠOT ...BET LAIKĀM JAU TO SODĀMO PĀRĀK DAUDZ,VĒL NAV SAMEKLĒTI.....
Kraupainais krievel!
K
Ukrainā, Grūzijā, Moldovā arī krieveļi nevaro japānietes. Neesi ievērojis?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits