Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Šonedēļ cilvēkiem, kuri asi kritizējuši Donaldu Trampu, mēģināts sūtīt spridzekļus, Arī De Niro savulaik izteicies, ka Donalds Tramps ir "nacionāla katastrofa"

Aizdomīgs sūtījums adresēts arī aktiera De Niro restorānam

Aizvadītajās dienās sūtījumi ar improvizētiem spridzekļiem adresēti eksprezidentiem demokrātiem Barakam Obamam un Bilam Klintonam, arī bijušajai ASV valsts sekretārai Hilarijai Klintonei, kā arī Donaldu Trampu regulāri kritizējošajai raidorganizācijai CNN. Ceturtdien līdzīgs sūtījums sasniedzis arī aktiera Roberta De Niro kūrēto restorānu Tribeca Grill, vēsta BBC.

De Niro iepriekš neslēpti kritizējis pašreizējo ASV prezidentu Trampu, nodēvējot viņu par "nacionālo katastrofu". Tramps uz to atbildi nepalika parādā, nosaucot Oskaru ieguvušo aktieri par personu ar ļoti zemu IQ.

Restorāna ēkā sūtījuma piegādāšanas brīdī cilvēki nav bijuši, pavēstījusi Ņujorkas policija. Ja likumsargi apstiprinās šīs paciņas saistību ar iepriekšējās dienās nosūtītajām, tas būs kārtējais sprāgstvielu sūtījums, kas adresēts Trampa kritizētājiem.

Iepriekšējās dienās sprāgstvielu paciņas adresētas kādreizējais valsts sekretārei un Trampa sāncensei uz ASV prezidenta amatu Hilarijai Klintonei,  bijušajam prezidentam Barakam Obamam, bijušajam viceprezidentam Džo Baidenam, kādreizējam Centrālās izlūkošanas pārvaldes direktoram Džonam Brenanam, raidsabiedrībai CNN, kā arī kādreizējam ģenerālprokuroram Ērikam Holderam, Kalifornijas demokrātu kongresmenei Maksīnei Votersai un miljardierim Džordžam Sorosam.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits