Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

ASV 15 gadus vecs pusaudzis nogalina piecus savas ģimenes locekļus

ASV Ņūmeksikas štata Sautvalejas (South Valley) pilsētā, kas atrodas netālu no Albukerkas, policija apcietinājusi 15 gadus vecu pusaudzi, kuram izvirzītas apsūdzības piecu vienas ģimenes locekļu – divu pieaugušo un trīs bērnu – noslepkavošanā, vēsta aģentūra Associated Press (AP), atsaucoties uz apgabala šerifa biroju.

Atbilstoši varas iestāžu sniegtajai informācijai, slaktiņš noticis sestdien un nogalinātie ir kāda Griego ģimene – 51 gadu vecais ģimenes galva, viņa 40 gadus vecā sieva, deviņus gadus vecais dēls, kā arī piecus un divus gadus vecās meitas. Plašāku informāciju par slepkavu un viņa rīcības motīviem varas iestādes neizpauž, lai gan ir atzinušas, ka noziegumu izdarījis viens no Griego dēliem Nehemija (Nehemiah). Kopumā pārim bijuši desmit bērni.

15 gadus vecajam pusaudzim šobrīd ir uzrādītas apsūdzības divās slepkavībās un trijos nežēlīgas apiešanās ar bērniem, kas novedušas pie nāves, gadījumos. Kā norāda AP, Griego ģimene ieņēmusi cienījamu stāvokli vietējā kopienā, ģimenes galva Gregs Griego bijis mācītājs un plaši zināms ar savu aktīvo līdzdalību dažādos labdarības pasākumos.

Policija upuru mājās arī atradusi lielu daudzumu ieroču, tomēr pagaidām nav noskaidrots, kam tieši tie pieder. Notikuma izmeklēšana turpinās.

Jāatgādina, ka aizvien pieaugošās ar ieročiem saistītās vardarbības dēļ ASV prezidents Baraks Obama ir nācis klajā ar virkni priekšlikumu kontroles pār šaujamieročiem palielināšanai. Piemēram, B. Obama Obama ir aicinājis Kongresu noteikt kaujas ieroču aizliegumu, kā arī uzlikt pārdevējiem par pienākumu rūpīgāk pārbaudīt ieroču pircējus un ar likumu aizliegt lielas ietilpības aptveres un bruņusitēju lodes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits