Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

ASV ar koronavīrusu inficēto skaits pārsniedzis miljonu

ASV apstiprināto jaunā koronavīrusa infekcijas gadījumu skaits otrdien pārsniedzis vienu miljonu, liecina Džonsa Hopkinsa universitātes apkopotie dati.

Koronavīrusa pandēmija ASV ir prasījusi vairāk cilvēku dzīvību kā Vjetnamas karš. Jaunā koronavīrusa pandēmijā ASV ir miruši 58 365 cilvēki.

Saskaņā ar ASV Nacionālā arhīva datiem 58 220 amerikāņu karavīri krita kaujās vai zaudēja dzīvību citu iemeslu dēļ šī kara gaitā Dienvidaustrumāzijā.

Jauno nāves gadījumu skaits ir ievērojami pieaudzis salīdzinājumā ar pirmdienu un svētdienu, kad bija reģistrēti attiecīgi 1303 un 1330 jauni nāves gadījumi, bet ir mazāks par sestdien reģistrētajiem 2494.  

Pasaules valstu vidū ASV ir vislielākais ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits, kā arī vislielākais apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits.

papildināta visa ziņa 

 

Top komentāri

Stulbs raksts!
S
ASV vidēji mēnesī mirst vairālk nekā 300 tūkstoši cilvēku. Pasmtaā tas ir saistīts ar vecumu. Pēdējos mēnešos daļai no viņiem ir konstatēta C-19 klātbūtne. Un ir absolūti stulbi salīdzināt veco cilvēku mirstību, kas ir normāla paaudžu nomaiņas sastāvdaļa, ar Vjetnamas vai citos karos nelaika na nāvē mirušo jauno cilvēku skaitu. Ja ir vēlme kaut ko rakstīt, tad nevajag murgot, bet analizēt, kāds mirstības līmenis tajā pašā ASV bija pagājušajā gadā attiecīgajos mēnešos, un kāds tas ir šogad> Cik no tiem pagājušajā gadā bija inficēti, piemēram, ar gripu, cik šogad ar C-19. Tad tam būtu kaut kāda jēga. Bet te ir tikai panikas pandēmijas kurināšana, kas beigu beigās pilnībā sačakarēs ekonomiku.
Kāpēc tikai miljonu?
K
Vai raksta autors saprot, ko viņš raksta? Vai tas ir raksts par inficēto skaitu, vai tomēr par to cilvēku skaitu, kurām vīrusa klātbūtne ir apzināta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits