Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ASV tabloīds šantažējis Amazon īpašnieku ar kailfoto

Interneta giganta Amazon īpašnieks un bagātākais cilvēks pasaulē Džefs Bezoss savā privātajā blogā paziņojis, ka ASV tabloīds National Enquirer ir centies viņu šantažēt, izmantojot izdevuma rīcībā esošās miljardiera kailbildes. Bezoss, kurš ir arī The Washington Post īpašnieks, pieņem, ka uzbrukums ir politiski motivēts.

Strīds starp Bezosu un tabloīdu sācies, jo miljardieris ir centies noskaidrot, kā izdevums ir ticis pie ziņojumiem, ko viņš sūtījis savai mīļākajai Lorēnai Sančezai. Viņš nolīga privātos drošības konsultantus, lai noskaidrotu, kā tabloīda rīcība nonāca intīmā sarakste, ziņo The Guardian.

Tagad Bezoss paziņojis, ka izdevuma vadība draudējusi publicēt viņa kailfoto un citu informāciju, ja viņš neatsauks izmeklētājus. 

Bezoss, kuram pieder arī medijs The Washington Post, bieži vien pēdējā laikā ir kļuvis par ASV prezidenta Donalda Trampa apvainojumu mērķi, jo gan bagātnieks, gan viņam piederošais izdevums ir izteikti kritiski pret prezidenta politiku. The Washington Post regulāri publicē jaunus pētījumus un atklājumus, kas atmasko Trampa izplatītās nepatiesības un neprecizitātes. Savukārt National Enquirer pieder Trampa atbalstītajam Deividam Pekeram. 

Tabloīds, kā liecina tiesu dokumenti, ir bijis iesaistīts procesā, lai noklusinātu Trampa romānu ar pornozvaigni Karenu Makdūgalu. Medijs bija centies nopirkt sievietes "dzīvesstāstu", tādējādi drastiski ierobežojot viņas iespējas publicēt informāciju par romānu ar ASV prezidentu. 

Amazon īpašnieks pieņem, ka viņa sarakstes nopludināšana un draudi publicēt attēlus ir politiski motivēti. 

Tabloīda pārstāvis bija vērsies pie Bezosa advokāta, lai brīdinātu, ka gadījumā, ja Bezoss turpinās izmeklēšanu, viņi publicēs attēlus, kur miljardieris ir redzams gan bez krekla, gan bez apakšveļas. Tiek pieņemts, ka šos attēlus miljardieris pats nosūtījis savai Sančezai.

"Jebkāds apkaunojums, ko AMI (American Media Inc - izdevuma īpašnieki) var radīt man, ieņem otro vietu, jo šeit ir daudz svarīgāks jautājums. Ja es savā situācijā nevaru nostāties pret šādu izspiešanu, cik daudzi cilvēki var?" savā blogā rakstīja Bezoss.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Par kārtīgu pim-i taču nevajag kaunēties. Līdzīgi kā pielīdēji Josifam Staļinam sūdzējušies par kādu seksuāli aktīvu ģenerāli un jautājuši ko ar viņu darīt. Staļins atbildējis, ka vienīgais ko var darīt - apskaust.
sirsnīgas sarunas
s
"The Washington Post regulāri publicē jaunus pētījumus un atklājumus, kas atmasko Trampa izplatītās nepatiesības un neprecizitātes." Savukārt National Enquirer regulāri publicē jaunus pētījumus un atklājumus, kas atmasko Bezosa izplatītās nepatiesības un neprecizitātes.
Leons
L
Es gribu redzet so kailfoto.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits