Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Divus gadus vecs zēns ASV lielveikalā nejauši nogalina savu māti

Gada priekšpēdējā dienā, 30.decembrī, vienā no Walmart veikaliem Aidaho štatā ASV divus gadus vecs zēns nejauši nogalinājis savu māti. Iepirkšanās laikā puika no rokassomiņas izvilka pielādētu ieroci un izšāva, nāvējoši ievainot 29 gadus veco sievieti, vēsta ziņu aģentūra Reuters.Zēns sēdējis bērniem paredzētajā sēdeklītī iepirkšanās ratiņos.

Rokassomiņa ar ieroci arī atradās ratiņos un bija bērnam pa tvērienam, negadījuma apstākļus skaidro New York Times. "Viņš, visticamāk, vēl nemaz neapjauš, kas ir noticis," žurnālistiem notikuma vietā pauda policijas leitnants Stjū Millers. Līdz ar sievieti veikalā bija arī trīs viņas radinieku meitas – visas jaunākas par 11 gadiem, taču par laimi neviens cits nav cietis. Veikals pēc negadījuma slēgts, un policija strādā notikuma vietā, lai rekonstruētu precīzu notikumu gaitu.Leitnants Millers izdevumam New York Times arī neslēpa, ka pielādētu ieroču nēsāšana Aidaho štata Hejdenas pilsētiņā nav nekas neparasts, un ļoti liela daļa cilvēku glabā šaujamieročus pašaizsardzības nolūkos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņe...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits