Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nacistu izmantota simbola dēļ Facebook izņem Trampa pārvēlēšanas kampaņas reklāmas

Sociālais tīkls Facebook ceturtdien paziņojis, ka aizvācis ASV prezidenta Donalda Trampa pārvēlēšanas kampaņas reklāmas, kas ietvēra simbolu, kurš nacistiskajā Vācijā izmantots politieslodzīto apzīmēšanai.

"Mēs neatļaujam simbolus, kas reprezentē naidīgas organizācijas vai naidīgas ideoloģijas, ja vien tiem nav pievienots konteksts vai nosodījums," sacīja Facebook drošības politikas vadītājs Natenjels Gleičers.

"To mēs redzējām šajā gadījumā ar šo reklāmu, un visur, kur šis simbols tiktu izmantots, mēs rīkotos tāpat," viņš piebilda.

Runa ir par sarkanu apgāztu trīsstūri, kas izmantots reklāmā, kurā nosodīta "galēji kreiso pūļu" vardarbība un aicināts parakstīt petīciju pret antifašistu kustību Antifa.

Laikraksts Washington Post skaidroja, ka nacisti izmantoja apgāztu trīsstūri, lai koncentrācijas nometnēs atzīmētu komunistus, bet pēc tam tas izmantots arī sociāldemokrātiem, liberāļiem un citu opozīcijas partiju pārstāvjiem.

Top komentāri

Korrektors
K
Tā, kur mana svastika jeb uguns zīme?
reptilis
r
Nu,re - kad sejas grāmatas atbalstītie komunisti nāks pie varas ,tad būs nacionalizācija,,,,,bet biedra Cukerberga villa tiks izmantota pionieru nometnei:)))
ha, ha
h
Ļaunprātīgi izmantojot demokrātiskās brīvības, ASV jau kopš pagājušā gadsimta 60. gadiem leftistu nelieši ar uzpirktu mediju atbalstu skolās jau trīs paaudzēs zombē jaunatni ar noziedzīgo marksisma ideoloģiju. Rezultāti ir acīmredzami - īpašuma grautiņi un dedzināšana, laupīšanas, vēstures pieminekļu apgānīšana, policijas struktūru demontāža, ideoloģisko pretinieku slepkavības. Latvijā starptautiskais noziedznieks Soross to pašu uzsāka jau kopš neatkarības atgūšanas brīža. Ja negribam piedzīvot tādu ārprātu, ko leftisti tagad sarīkojuši ASV, ir pēdējais laiks ar sūdainu koku padzīt sorosītus no Latvijas medijiem un izglītības sistēmas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits