Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Trampa cepienā nedrīkstēja jokot par viņa naudu

2011. gadā, kad ASV TV kanāls Comedy Central rīkoja tolaik vēl tikai bagātnieka un ekscentriķa Donalda Trampa cepienu, odiozās slavenības pārstāvji norādīja, ka drīkst jokot par visu, izņemot "teikt, ka Trampam nav tik daudz naudas, cik viņš apgalvo," vēsta izklaides un kultūras portāls Vulture.com.

Cepiens, kā to sauc Latvijā, ir pasākums, kura laikā komiķi un sabiedrībā pazīstami cilvēki apsmej kādu slavenību, bieži vien jokojot ļoti skarbi un "sitot zem jostas vietas". Trampu apsmēja par viņa frizūru, jokojot, ka pie tāda griezuma var tikai tad, ja frizierim pirms darba pasaka - "es pārgulēju ar tavu meitu".

Tāpat komiķis Džefs Ross iesmēja, ka viņam un miljonāram ir viena kopīga lieta - abi fantazē par Trampa meitu. 

Bija atļauti joki par Trampa sievām, svaru, neveiksmīgajiem biznesiem un produktiem, bet nedrīkstēja apgalvot, ka Tramps, iespējams, nav tik bagāts kā pats to apgalvo.

ASV mediji vēstījuši, ka Donalds Tramps, pretēji ASV prezidentu kandidātu tradīcijai, publiskot informāciju par nodokļu nomaksu, nav publiski dalījies ar šo informāciju. Dažādi mediji un komiķi spekulē, ka Tramps neatklāj informāciju par saviem finanšu līdzekļiem, jo nebūt nav tik turīgs kā izliekas.

 Savukārt The Washington Post raksta, ka tradicionāli prezidenta amata kandidāti šo informāciju publisko, lai vēlētāji varētu redzēt, cik daudz naudas nodokļos kandidāts nomaksā, cik daudz ziedo labdarībai un cik daudz izvairās no nodokļu nomaksas. Laikraksts citē Trampu, kurš kampaņas sākumā kritizēja citus politiķis un uzņēmējus, kas valstij nemaksā nodokļos tik daudz, cik varētu. Kampaņas sākumā miljonārs arī šķietami bija gatavs atklāt savu finanšu informāciju, taču pēdējā laikā atkāpies no teiktā, iespējams, tādēļ, ka aktīvi izmanto likumu caurumus, lai nenomaksātu nodokļus.

Zemāk redzams video, kurā komiķis Sets Maiers apgalvo, ka Tramps uz prezidenta amatu kandidē tikai tāpēc, ka viņam nav naudas un ir vajadzīgs darbs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits