Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Igaunijas piekrastē izskalotās aizdomīgās pakās konstatēts kokaīns

Pārbaudot aizdomīgās pakas, kas aizvadītajā nedēļas nogalē bija izskalotas desmit kilometru garā Igaunijas ziemeļu piekrastes posmā, atklājies, ka tajās ir kokaīns, otrdien vēsta Igaunijas sabiedriskā raidorganizācija.

"Pirmie testi uzrādījuši šai vielā kokaīna klātbūtni, bet tā koncentrāciju šādos testos nevar noteikt. Precīzākus datus mēs iegūsim standartekspertīzē," norādījusi Ziemeļu rajona prokurore Merika Nimma.

Par izskalotajām pakām Lohusalu tuvumā policiju piektdienas vakarā informēja vietējie ļaudis, un to savākšanā sestdien un svētdien bija iesaistīti aptuveni pussimts policistu. Piekrastes pārmeklēšanā tika izmantotas arī policijas laivas un helikopteri.

Kā norādījis Igaunijas Policijas un robežapsardzes pārvaldes Smago un organizēto noziegumu izmeklēšanas dienesta vadītājs Raits Pikaro, Igaunijas policija nosūtījusi palīdzības lūgumu citu valstu kolēģiem, cenšoties noskaidrot, vai šis atradums nav daļa no plašākas narkotiku tirdzniecības shēmas.

"Ja izrādīsies, ka tās ir narkotikas, tad šo atradumu neapšaubāmi varēs uzskatīt par statistiski nozīmīgu," viņš piebildis.

Pēc Pikaro teiktā, pēdējo desmit gadu laikā policijai zināmi vien daži gadījumi, kad narkotikas nonākušas Igaunijā šādā ceļā.

Top komentāri

Valsts policija
V
Mēs savā praksē esam konfiscējuši 1kg 93% tīra kokaīna, pēc ekspertīzes mēs sajaucām ar cukuru lai paliek 30% pārējo pārdevām.
replika
r
Tad jau visā Igaunijā svētki un 3 dienas nav jāiet uz darbu.
Iguana
I
Nu būs lēts kokss Iguānijā
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits