Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

85 gadus vecā Albas hercogiene oktobrī precēsies ar 60 gadus vecu ierēdni

Albas hercogiene Marija del Rosaria Sajetana Fitsa-Džeimsa Stjuarte i Silva, sieviete, kurai pieder pasaulē lielākais aristokrātisko titulu skaits, paziņojusi, ka oktobrī viņa precēsies ar savu iemīļoto - 60 gadus veco ierēdni Alfonso Diesu.

85 gadus vecās hercogienes laulību jautājums tiek plaši apspriests Spānijas plašsaziņas līdzekļos, jo hercogienes ģimene šīs laulības neatbalsta, uzskatot, ka Diess vēlas ar viņu precēties tikai naudas dēļ.

Ģimenes protestu dēļ hercogiene nolēmusi atteikties no savas bagātības, kas saskaņā ar dažādiem aprēķiniem svārstās no 600 miljoniem līdz 3,5 miljardiem eiro. Spāņu aristokrāte nolēmusi izdalīt naudu saviem pieciem dēliem, meitai un astoņiem mazdēliem. Papildu naudai katrs no viņiem saņems arī nekustamo īpašumu.

Pēc šādas vienošanās hercogienes radinieki devuši savu piekrišanu Albas savienībai ar neaugstdzimušo Diesu. Pagaidām nav zināms, kad tieši notiks kāzas, taču ir skaidrs, ka tās būs nelielas - viesu vidū būs tikai līgavas un līgavaiņa radinieki, kā arī hercogienes personīgais ārsts un fotogrāfs.

Albas 18.hercogienei šīs būs jau trešās laulības. Pirmo reizi viņa apprecējās 21 gadu vecumā ar oficieri Pedro Luisu Martinesu de Iruho i Artakosu. 1972. gadā viņa kļuva par atraitni un otro reizi apprecējās pēc sešiem gadiem. Toreiz par viņas izredzēto kļuva teologs un bijušais jezuītu mācītājs Hesuss Agire i Ortiss de Sarate. Šīs laulības bija ne mazāk skandalozas par gaidāmajām, jo Agire bija dzimis ārlaulībā. Viņš nomira 2001. gadā.

Informācija par to, ka hercogiene vēlas precēties ar Diesu, parādījās jau 2008.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits