Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Almunja Eiropā paredz "karstu sociālo protestu rudeni"

Eiropu sociālo protestu ziņā sagaida "karsts rudens", par šādu Eiropas Savienības ekonomikas un finanšu lietu komisāra Hoakina Almunjas prognozi, kas pausta Itālija laikrakstam La Stapma, vēsta AFP.

"Sociālie apstākļi ir pasliktinājušies un kļūst arvien sliktāki… un pavasara dialogam jānovērš karsts rudens," laikrakstam teikto citē AFP.

Mēs nevaram stāvēt malā un vērot spriedzes pieaugumu visapkārt, teicis H.Almunja, piebilstot, ka būtu nepieciešams izmantot visus pieejamos līdzekļus, lai palīdzētu cilvēkiem, kas zaudē darbu.

AFP atgādina, ka Francijas galvenās arodbiedrības ceturtdien organizē nacionāla mēroga streikus un demonstrācijas, lai protestētu pret šīs valsts prezidenta Nikolā Sarkozī realizēto politiku. Streiki notiek arī citur Eiropā.

Tiesa, H.Almunja arī atzinis, ka ir pamanījis uzlabojumus, salīdzinot ar laiku pirms trīs mēnešiem, piemēram, dažas bankas paziņojušas par labākiem finanšu rezultātiem, nekā gaidīts, likviditātes tirgū klājas nedaudz labāk un valdības programmas drīzumā, viņaprāt, sāks nest augļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits