Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Arī Kanādā noticis negadījums, kurā iesaistīta Airbus A320 lidmašīna

Lidsabiedrības _Air Canada lidmašīna Airbus A320_, veicot nosēšanos Halifaksā, Kanādas austrumos, svētdien noskrējusi no skrejceļa. Vismaz 25 cilvēki ar viegliem savainojumiem hospitalizēti, pavēstīja amatpersonas.Reisa AC624 lidmašīna no Toronto, "nosēžoties Halifaksā, nobraukusi no skrejceļa", teikts lidsabiedrības paziņojumā tviterī.

Lidsabiedrība nepaskaidro, kāpēc lidmašīna pēc nosēšanās nobraukusi no skrejceļa. Sinoptiķi bija prognozējuši, ka Halifaksā svētdien gaidāms spēcīgs sniegs.Lidmašīnā atradās 137 cilvēki - 132 pasažieri un pieci komandas locekļi. 25 cilvēki nogādāti slimnīcās ar viegliem savainojumiem. Incidentā gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas, sacīja Halifaksas lidostas preses sekretārs Pīters Spērvejs."Mums pazuda elektrība, bet mēs neesam pārliecināti, vai šie divi incidenti ir saistīti. Tas tā varētu būt, bet mēs neesam pārliecināti," atzina Spērvejs.

Jau vairākkārt vēstīts par aviokatastrofu Francijas Alpos, kurā Vācijas zemo cenu lidsabiedrības Germanwings pilots Andreass Lubics, kurš cietis no depresijas un nesen izšķīries no draudzenes, apzināti ietrieca Airbus A320 lidmašīnu kalnos. Visi 150 lidmašīnā esošie cilvēki gāja bojā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits