Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Brazīlijā pēdējo 24 stundu laikā reģistrēti vairāk nekā 1000 ar Covid-19 saistīti nāves gadījumi

Ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits Brazīlijā ir pārsniedzis 60 000, un vairāk nekā 1000 no tiem reģistrēti pēdējo 24 stundu laikā, trešdien paziņoja Veselības ministrija.

Brazīlija ir otrajā vietā pasaulē pēc inficēšanās ar Covid-19 gadījumu skaita un nāves gadījumu skaita, atpaliekot tikai no ASV. 

Pagājušajā nedēļā jaunu nāves gadījumu skaits, kas reģistrēti dienas laikā, Brazīlijā bija lielāks nekā jebkurā citā valstī.

Inficēšanās gadījumu skaits Brazīlijā trešdien pieauga par vairāk nekā 46 000, sasniedzot 1,44 miljonus, tomēr patiesais to skaits var būt daudz lielāks.

Visvairāk ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu Brazīlijā ir reģistrēti Sanpaulu štatā - 14,7 tūkstoši, bet otrajā vietā ir Riodežaneiro štats ar vairāk nekā 10 tūkstošiem.

Nāves gadījumu skaita attiecība pret iedzīvotāju skaitu Riodežaneiro štatā ir 584 uz miljonu iedzīvotāju, kas vairāk nekā divkārt pārsniedz valstī vidējo - 284 uz miljonu iedzīvotāju.

Searas štatā valsts ziemeļaustrumos šī attiecība ir vēl lielāka - 673 nāves gadījumi uz miljonu iedzīvotāju. 

Top komentāri

ziņo, LETA!
z
Brazīlija ir tālu. LETAi būtu vērts ziņot lasītājus arī par tuvākām zemēm. Piemēram, Zviedrijā vakar vienas dienas laikā ir inficējies 2141 cilvēks, Francijā - 918 cilvēki, Vācijā - 759 cilvēki, Spānijā - 388 cilvēki.
Itamars Toledano
Jā, taisnība - 1038! Tomēr vakar mirušo skaits Brazilijā bija 1280 un ASV 1270 cilvēku, bet par to - ne vārda! Vēl vakar inficēto skaita pieaugums pasaulē bija 148 576 cilvēku, bet šodien jau (24 stundu laikā) 243 432!!!, bet masas ir iebāzušas galvu smiltīs, un skaita lūgšanu - Covida nav un nebūs, jo mirst no vēža un gripas, un galu galā - mirst NO NĀVES!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits