Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Britu policija: Alisas Dmitrijevas organismā nav atrastas narkotiku pēdas

Lielbritānijā nogalinātās Latvijas valstspiederīgās Alisas Dmitrijevas organismā nav atrastas narkotiku pēdas, pavēstīja viņas slepkavības lietas galvenais izmeklētājs Džess Fraijs.

Komentējot britu laikraksta Daily Mail publikāciju, kurā vēstīts, ka Alisa lietojusi narkotikas un bijusi parādā ievērojamas naudas summas narkotiku tirgotājiem, Fraijs paziņoja, ka meitenes mirstīgo atlieku toksikoloģijas analīzēs nav uzrādījušās kādu narkotiku pēdas, vēsta Lynn News.

Fraijs pavēstīja, ka izmeklētāji turpina savu darbu 17 gadus vecās Alisas slepkavības lietā, norādot, ka "es gribētu aicināt cilvēkus neaizmirst faktu, ka jauna meitene ir zaudējusi savu dzīvību. Viņas ģimene ir dziļi satriekta, un es aicinātu ikvienu, kuram ir kāda informācija, kontaktēties ar mums, pat anonīmi".

Inspektors pauda cerības, ka "minējumi par Alisas iespējamo narkotiku lietošana neaptumšo cilvēku gatavību sadarboties ar manu personālu".

Laikraksts Daily Mail, atsaucoties uz "Alisas draugiem", rakstīja, ka meitene lietojusi marihuānu, metamfetamīnu un ketamīnu un bijusi parādā vairākus tūkstošus mārciņu narkotiku tirgotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits