Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Interpols starptautiskā meklēšanā izsludinājis gāzto Ukrainas prezidentu Janukoviču

Starptautiskā policijas organizācija Interpols pērn gāzto Ukrainas prezidentu Viktoru Janukoviču izsludinājusi starptautiskā meklēšanā saistībā ar mantas piesavināšanos un finansiālām mahinācijām, atsaucoties uz organizācijas mājaslapā publicēto informāciju, vēsta ārvalstu mediji.Ukrainas amatpersonas vēstījušas, ka līdz ar šo Interpola paziņojumu pret 64 gadus veco eksprezidentu, kurš uzturas Krievijā, jebkuri policijas spēki ir pilnvaroti viņu aizturēt un izdot Ukrainai.

Līdz ar Janukoviču staptautiskā meklēšanā izsludināti arī viņa dēls Oleksandrs, bijušais premjers Nikolajs Azarovs un vēl vairākas citas bijušās augsta ranga amatpersonas.Interpola ģenerālsekretariāta mājaslapā ievietots Janukoviča aizturēšanas orderis ar foto, kur pausts, ka viņš Ukrainā apsūdzēts par piesavināšanos, ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu īpaši lielā apjomā vai organizētā grupā.

Jāatgādina, ka pērn pēc Janukoviča aizbēgšanas no valsts publiskai apskatei bija pieejama viņa rezidence, atklājot neticamas pārmērības viņa dzīvesveidā. Pirms viņa gāšanas steigā likvidēti dažādi dokumenti, taču liels to daudzums bija pieejams.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits