Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Krievu uzņēmēji reklāmas nolūkos liek ar izpletni lidot dzīvam ēzelim

Krievijā atpūtniekus, kas baudīja sauli pie Azovas jūras, pagājušajā nedēļā šokējis neparasts skats - virs pludmales izpletnī planējošs ēzelis, otrdien pavēstīja vietējā milicija.

Piesiets pie izpletņa, dzīvnieks gaisā riņķoja virs saules mīļu galvām un bailēs brēca. Krasnodaras apgabala milicijas pārstāve pavēstīja, ka ēzeli piesēja un palaida debesīs krievu uzņēmēji reklāmas kampaņas ietvaros, lai piesaistītu atpūtniekus savai privātajai pludmalei. Tā vietā viņi piesaistīja miliciju, kas uzsākusi izmeklēšanu un grasās izvirzīt apsūdzības par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

"Ēzelis brēca, un bērni raudāja," sarunā ar ziņu aģentūru AFP atklāja Larisa Tučkova. "Nevienam nepietika prāta piezvanīt milicijai." Tā vietā, lai izsauktu kārtībsargus, cilvēki sniedzās pēc saviem fotoaparātiem un bombardēja vietējo avīzi ar telefonzvaniem.

"Tas bija tik augstu debesīs, ka raudošie bērni pludmalē jautāja saviem vecākiem: "Kāpēc sunītis piesiets pie izpletņa?"" pagājušās nedēļas nogalē vēstīja laikraksts "Tamaņ". Arī piezemēšanās bija sirdi plosoša - pirms dzīvnieks pusdzīvā stāvoklī tika izvilkts krastā, to vairākus metrus vilka pa ūdeni.

Kā atzina laikraksta redaktore Jeļena Jovļeva, incidents ir šokējošs pat Krievijas situācijā, kur cietsirdība pret dzīvniekiem ir visai izplatīta. "Nekā tāda iepriekš nav bijis," viņa sacīja sarunā ar aģentūru AFP.

Videomateriāls ar gaisā planējošo ēzeli otrdien tika pārraidīts arī Krievijas televīzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: "Russia Today" sižets

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits