Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kuriozs: Anglijas policija par nāves draudu izteikšanu aiztur potenciālo omāru slepkavu

Anglijas Lesteršīras grāfistes policija īstenojusi plašu operāciju, lai aizturētu kādu zivju tirgus apmeklētāju, par kuru radušās aizdomas, ka viņš plāno izdarīt slepkavību, vēsta vietējais laikraksts Leicester Mercury. Aizdomas radušās tādēļ, ka vīrietis savā profilā sociālajā tīklā Facebook ievietojis ierakstu, ka dodas uz zivju tirgu, bet pēc tam plāno kādu nogalināt.

Paziņojumu sociālajā tīklā pamanīja kāds no apmeklētājiem, pēc visa spriežot, ieraksta par nogalināšanu autora paziņa. Iepazinies ar tekstu, modrais Facebook lietotājs vērsās policijā un pastāstīja, ka viņa paziņa grasās izdarīt noziegumu.

Rezultātā uz zivju tirgu tika nosūtīta policijas vienība, kas sāka sekot aizdomās turētajam, līdz visbeidzot aizturēja viņu pie izejas no tirdzniecības kompleksa ēkas. Kad vīrietis iznāca no tirgus ar pirkumu – diviem dzīviem omāriem, kurus viņš grasījās kā pārsteigumu pagatavot savai dzīvesbiedrei, - viņu aizturēja un saslēdza roku dzelžos. Apcietināšanā piedalījās četras policijas ekipāžas.

Sarunā ar policiju apjukušais omāru pircējs paskaidroja, ka viņam ne prātā nav nācis izdarīt kādus noziegumus, nemaz nerunājot par slepkavību, un ka runa viņa paziņojumā bijusi tikai par omāriem. Pēc aptuveni divdesmit minūtēm policija vīrieti atbrīvoja.

Kā laikrakstam paziņojis klientam omārus pārdevušais zivju tirgus darbinieks, kurš pēc notikušā uzcienājis viņu ar kafiju, vīrietis bijis šokēts par notikušo, tomēr uztvēris situāciju ar humoru. Pats omāru pircējs kontaktēties ar žurnālistiem gan atteicies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits