Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nav izdzīvojušo aviokatastrofā Pakistānā

Nav izdzīvojis neviens no 150 cilvēkiem, kuri atradās pie Pakistānas galvaspilsētas Islāmābādas kalnos šodien avarējušajā lidmašīnā.

Pagaidām nav zināms, kāpēc lidmašīna, nolaižoties strauji zaudēja ātrumu, ietriecās kalnos un aizdegās. Aviokatastrofas vietā joprojām valda ļoti slikti laika apstākļi ar spēcīgu lietu.

BBC vēsta, ka aviokompānijai Airblue piederošā lidmašīna Airbus A321 ar 146 pasažieriem un sešiem apkalpes locekļiem lidoja no Karači pilsētas. Sākotnēji tika ziņots, ka glābēji slimnīcās nogādājuši piecus aviokatastrofā izdzīvojušos, taču vēlāk šī informācija tika atsaukta kā nepatiesa.

Līdz šim glābēji aviokatastrofas vietā atraduši 90 cilvēku mirstīgās atliekas. Viņu darbu apgrūtina stiprs lietus un tas, ka daudzi ķermeņi ir ļoti apdeguši.

Televīzijas citējušas vairākus cilvēkus, kas apliecināja, ka redzējuši lidmašīnu lidojam virs Islāmābādas ļoti zemu vietās, kur lidmašīnas parasti nelido. Zināms arī, ka vairākas minūtes pirms katastrofas lidmašīna zaudējusi sakarus ar aviosatiksmes kontroles torni lidostā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits