Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

No amata atkāpjas reitingu aģentūras Standard & Poor's prezidents

Devens Šarma (Deven Sharma) pieņēmis lēmumu aiziet no starptautiskās reitingu aģentūras Standard & Poor's prezidenta posteņa, vēsta Associated Press, atsaucoties uz izdevumiem _The Wall Street Journal un The Financial Times_.

Kā vēsta abi laikraksti, oficiāli par D. Šarmas demisiju Standard & Poor's paziņos otrdienas, 23. augusta, rītā, pirms tirdzniecības sesijas amerikāņu biržās atklāšanas. Par viņa pēcteci amatā kļūs Duglass Peterson (Douglas Peterson), viens no Citibank vadošajiem menedžeriem.

Par D. Šarmas demisiju kļuva zināms divas nedēļas pēc tam, kad Standard & Poor's 8. augustā paziņoja par ASV kredītreitinga pazemināšanu no maksimāla AAA līdz AA+. Tomēr, kā uzsver plašsaziņas līdzekļi, jautājuma par D. Šarmas demisiju apspriešana sākusies vēl ilgi pirms aģentūra pieņēma lēmumu par ASV kredītreitinga pazemināšanu.

D. Šarma pārgāja uz Standard & Poor's 2006. gadā no kompānijas McGraw-Hill, kura ir aģentūras meitas uzņēmums. Standard & Poor's prezidenta posteni viņš ieņēma 2007. gadā. Tiek ziņots, ka pēc demisijas D. Šarma līdz 2011. gada beigām strādās par McGraw-Hill padomnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins: Nav plānu ieņemt Harkivu

Krievijai šobrīd nav plānu ieņemt Harkivu, piektdien, atrodoties vizītē Ķīnā, apgalvoja Krievijas diktators Vladimirs Putins.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits